Burak Yılmaz Beşiktaş - Burak Yılmaz, Beşiktaş kongre üyesi oldu! - Orta Çizgi ... - Burak yılmaz, beşiktaş kariyerinin bu bölümünde 15 maçta 11 gol kaydetti.. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Biz beşiktaş ve şenol güneş bir olup başardıkça, bu haksızlığa da karşı çıkmış oluyoruz. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak. Burak yılmaz, beşiktaş formasıyla süper lig'de 4 bin 130 gün sonra golle tanıştı.

Bu doğrultuda ise adı galatasaray ve fenerbahçe ile de anılan hatta sarı lacivertlilerle görüşme yaptığı öğrenilen burak yılmaz transferi bitirildi. Beşiktaş, burak'ın bonservisi için trabzonspor'a 1 milyon euro bonservis bedeli . Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Trabzonspor'un yıldız forveti burak yılmaz, geçen günlerde takımdan ayrılmak istediğini belirtmişti. Burak yılmaz siyah beyazlı ekiple anlaşma sağladı.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz antrenmana katılmadı - Yeni Akit
Beşiktaş'ta Burak Yılmaz antrenmana katılmadı - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
Rakibine ver bakalım futbolcuyu.burak adamdır. Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Biz beşiktaş ve şenol güneş bir olup başardıkça, bu haksızlığa da karşı çıkmış oluyoruz. Beşiktaş'ta dün transfer konusunda hareketli saatler yaşandı. Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Burak yılmaz'a muhtaç mı beşiktaş? Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Trabzonspor'un, burak yılmaz'ın beşiktaş'a transferi için yaptığı kap açıklaması şu şekilde

Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu.

2) burak yılmaz'dan başka oyuncu yok mu? Tecrübeli futbolcunun beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. .büyük merak konusu olan burak yılmaz beşiktaş 'a transfer olmak üzere olduğu iddia edildi. Bu doğrultuda ise adı galatasaray ve fenerbahçe ile de anılan hatta sarı lacivertlilerle görüşme yaptığı öğrenilen burak yılmaz transferi bitirildi. Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu. Beşiktaş, trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna kattı. Beşiktaş'ta dün transfer konusunda hareketli saatler yaşandı. Trabzonspor ile bağları koparan golcü oyuncu burak yılmaz, resmen beşiktaş'ta! Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı. Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Trabzonspor'dan alacağı olan 3 milyon euro'dan vazgeçen burak yılmaz, önümüzdeki 6 ay için beşiktaş'tan 1.2 milyon euro alacak. 2) burak yılmaz'dan başka oyuncu yok mu? Burak yılmaz'ın beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Bu doğrultuda ise adı galatasaray ve fenerbahçe ile de anılan hatta sarı lacivertlilerle görüşme yaptığı öğrenilen burak yılmaz transferi bitirildi. Siyah beyazlılar burak yılmaz'ı kadrosuna kattı.

Burak Yılmaz Beşiktaş yolunda! - Beşiktaş (BJK) Haberleri ...
Burak Yılmaz Beşiktaş yolunda! - Beşiktaş (BJK) Haberleri ... from img.fanatik.com.tr
Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu. 24 nisan cumartesi 20:30 beşiktaş 3 : Burak yılmaz'a muhtaç mı beşiktaş? Öte yandan beşiktaş ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak futbolcu, siyah beyazlılardan yıllık 2.2 milyon euro ücret alacak. Trabzonspor ile bağları koparan golcü oyuncu burak yılmaz, resmen beşiktaş'ta! Burak, beşiktaş formasıyla son golünü 2007 yılında trabzonspor deplasmanında atmıştı. Burak yılmaz, beşiktaş formasıyla süper lig'de 4 bin 130 gün sonra golle tanıştı. Beşiktaş'ta dün transfer konusunda hareketli saatler yaşandı.

Burak yılmaz'ı takım arkadaşları ve.

Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. Trabzonspor'da patlak veren kriz ardından kaleci onur kıvrak ile kadrodışı bırakılmasının ardından beşiktaş'a transfer olan burak yılmaz siyah beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı. Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. 40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). Bjk transfer haberleri aramalarında günün öne çıkan gelişmesi burak yılmaz iddiası oldu. Burak yılmaz'ı takım arkadaşları ve. Trabzonspor'dan alacağı olan 3 milyon euro'dan vazgeçen burak yılmaz, önümüzdeki 6 ay için beşiktaş'tan 1.2 milyon euro alacak. Trabzonspor ile bağları koparan golcü oyuncu burak yılmaz, resmen beşiktaş'ta! Tecrübeli futbolcunun beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi var. Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Burak yılmaz, beşiktaş kariyerinin bu bölümünde 15 maçta 11 gol kaydetti. Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Trabzonspor'dan alacağı olan 3 milyon euro'dan vazgeçen burak yılmaz, önümüzdeki 6 ay için beşiktaş'tan 1.2 milyon euro alacak. Milli futbolcu alacaklarının yarısı karşılığında bonservisini talep etti. Kamuoyunun bilgisine duyurulur. burak yılmaz'dan ilk açıklama geldi. Lille'in sportif direktörü var, campos. Beşiktaş'ta dün transfer konusunda hareketli saatler yaşandı.

Burak Yılmaz resmen Beşiktaş'ta! İşte ilk açıklaması ...
Burak Yılmaz resmen Beşiktaş'ta! İşte ilk açıklaması ... from images.daznservices.com
Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Lille'in sportif direktörü var, campos. .büyük merak konusu olan burak yılmaz beşiktaş 'a transfer olmak üzere olduğu iddia edildi. Lille'in ilgilendiği bilinen burak yılmaz'ın, beşiktaş'tan alacaklarının yarısı karşılığında kulüpten bonservisini talep ettiği öğrenildi. 40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). Burak yılmaz'ı takım arkadaşları ve. Trabzonspor, golcü ouncuyla ilgili ilk resmi açıklamayı kap'a yaptı. Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor.

Bu istek üzerine flaş bir gelişme yaşandı beşiktaş, 32 yaşındaki oyuncuyla el sıkıştı.

Milli futbolcu alacaklarının yarısı karşılığında bonservisini talep etti. Burak yılmaz'a muhtaç mı beşiktaş? Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabul ederse burak 6 milyon tl karşılığında bonservisini alacak. Beşiktaş'ın gollerini 40 ve 62. Beşiktaş'ta şu ana dek 766 dakika süre alan güven, 153,2 dakikada bir gol buldu. Ve burak yılmaz ile beşiktaş'ın yolları ayrılıyor. Beşiktaş, burak yılmaz transferini bitirdi. .büyük merak konusu olan burak yılmaz beşiktaş 'a transfer olmak üzere olduğu iddia edildi. 40 ve 62 burak yılmaz (beşiktaş). Trabzonspor burak yilmaz'in bedeli̇ni̇ açikladi trabzonspor, burak yılmaz transferinde beşiktaş'ın fesih bedeli olarak 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyeceğini açıkladı. Beşiktaş, trabzonspor'a burak yılmaz için 8 milyon 429 bin 708 tl ödeyecek. Burak yılmaz, beşiktaş kariyerinin bu bölümünde 15 maçta 11 gol kaydetti.

Biz beşiktaş ve şenol güneş bir olup başardıkça, bu haksızlığa da karşı çıkmış oluyoruz burak yılmaz. Beşiktaş'taki 10 maçta toplam 823 dakika görev alan burak yılmaz, 102,8 dakikada bir gole katkı yaptı.